vang de nacht fotowedstrijd.

In heel het land wordt jaarlijks stil gestaan bij de schoonheid van de nacht tijdens de manifestatie ‘Nacht van de nacht’. Dit jaar sluit Stichting Kernwaarden Texel hierbij aan om extra aandacht te genereren voor de Texelse duisternis. Wat maakt de nacht zo mooi en waarom is die juist op Texel zo uitzonderlijk? Om dit voor het voetlicht te brengen nodigen we iedereen die van fotograferen houdt uit, de nacht op Texel zo mooi mogelijk in een beeld te vangen. De mooiste foto wordt beloond.

Hoe werkt het?

• Zet de foto op uw eigen Instagram account

• Voorzie het van de hashtag #kernwaardentexel en tag@stichtingkernwaardentexel

• Geef de locatie aan waar de foto is gemaakt

• Voeg er een korte motivatie aan toe.

• Doe dit voor 20 oktober 2020

Op het nieuwe Instagram account van Stichting Kernwaarden Texel verzamelen we alle foto’s.

Als u geen Instagram account heeft, kunt u uw foto mailen naar info@stichtingkernwaardentexel.nl.

Wij zorgen dan dat uw foto meedoet aan de wedstrijd.

• Elke deelnemer mag met maximaal twee foto’s meedoen

• In de motivatie vermelden wat de Texelse duisternis nu zo bijzonder maakt en waarom het in de foto tot zijn recht komt

• Bij de beoordeling weegt de motivatie net zo zwaar als de foto

• De jury bestaat uit twee externen en een bestuurslid van SKT

• Foto’s die geplaatst worden tussen 15 september en 20 oktober 2020 dingen mee in de wedstrijd

• De jury selecteert uit de inzendingen 5 beste foto’s

• De vijf beste inzendingen worden op 20 oktober gepresenteerd op het instagramaccount van Stichting Kernwaarden Texel voorzien van nummers 1t/m5

• In de comments kunt u tussen 20 oktober en 24 oktober uw voorkeur van deze vijf foto’s kenbaar maken door het nummer van uw favoriete foto te vermelden.

• De winnaar is de foto die het vaakst als favoriet is aangewezen.

Telefoon: 0222-319536